Tjänster för Fåmansföretag

Din Redovisningsbyrå i Stockholm/ Kungsholmen

Revision / Redovisning / Bokslut/ Årsredovisning /Skatt / Budget/ Lön  Kassaflöde / Analyser /Koncern/ Likvidation Deklaration /Skatter, övriga Revisions- och Redovisningsnära konsultationer.


Senast utmanande uppdrag har jag fått från Vindex  vilka jag är mycket nöjd med och kan rekommendera..www.vindex.se

 

Auktoriserad Revisor

Auktoriserad Redovisningskonsult / 

Diplomerad Controller. 

Diplomerad Fastighetsekonom

27 års erfarenhet inom branschen.

Från och med september 2015 kommer jag inte att fortsätta som Auktoriserad revisor.

Men möjligheten att anlita mig för revisionsnära konsultationer, prevision och revision av Bostadsrättsföreningar kommer att finnas kvar.

 Jag har varit auktoriserad 1992-2015  och jobbat med revision sen 1988. Det innebär vissa inskränkningar i mina val av arbeten och ett eget regelverk att följa. Just nu händer det mycket inom redovisningsområdet  och jag har valt att till 100% ägna mig åt redovisnings- och controllerinriktade uppgifter framöver.

Min erfarenhet som revisor de senaste 27 åren har dock gett mig mycket bredd och gedigen förståelse för olika företags rutiner och strategier.

Mitt sätt att arbeta med bokslut , analyser och andra uppgifter ger mig ett mycket stort försprång att förstå det enskilda företagets upplägg, vilket gör exempelvis "snabba" jobb och omgående tillsättningar av jobb mycket effektivt resultat.Revisorsnämnden